Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
6:00 - 18:00
Novinky
18.10.2020
Krmiva
Do našeho sortimentu jsme přidali krmiva pro Vaše mazlíčky. Naleznete zde krmiva od výrobců Aqualuk až po Tundra.  - Suchá krmiva pro psy: ZDE - Kon... číst celé
18.10.2020
Pamlsky
Do našeho sortimentu jsme nově přidali pamlsky od různých výrobců. - Pamlsky pro psy: ZDE - Pamlsky pro kočky: ZDE číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
01.11.2020
Jak vybrat ideální psí krmivo?
Otázka správného krmiva trápí nejednoho psího majitele. Existuje celá řada způsobů, jak můžete svému čtyřnohému miláčkovi dopřát denní přísun energie. číst celé
18.10.2020
Vodítka FLEXI
Flexi vodítka poskytnou Vašemu pejskovi bezpečný způsob k poznávání okolí bez toho aby Vás za sebou táhnul. číst celé
18.10.2020
Krmivo HAPPY DOG
O co jim jde, mají už v názvu značky. Šťastný a veselý pes, vitální a připravený na každou lumpárnu. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, slevy a akce

Můžete se kdykoliv odhlásit. 

Spolupracujeme s 

NajduZboží.cz

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak vybrat ideální psí krmivo?
01.11.2020
Jak vybrat ideální psí krmivo?
Otázka správného krmiva trápí nejednoho psího majitele. Existuje celá řada způsobů, jak můžete svému čtyřnohému miláčkovi dopřát denní přísun energie. číst celé
Vodítka FLEXI
18.10.2020
Vodítka FLEXI
Flexi vodítka poskytnou Vašemu pejskovi bezpečný způsob k poznávání okolí bez toho aby Vás za sebou táhnul. číst celé
Krmivo HAPPY DOG
18.10.2020
Krmivo HAPPY DOG
O co jim jde, mají už v názvu značky. Šťastný a veselý pes, vitální a připravený na každou lumpárnu. číst celé
Kde nás najdete

Ve Stezkách 108

Pardubice 530 03

 

 

Kontakty
Chovatelské potřeby B&M
Martin Chadima
Martin Chadima
6:00 - 18:00
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
2018-2020 Pets-shop.cz - Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz